Apple Watch SE (2022) 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch SE (2022) 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch SE (2022) 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader.

Specificaties Apple Watch SE (2022) 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader

Merk

Apple

Fabrikantcode

MHJE3ZM/A

Omschrijving van de Apple Watch SE (2022) 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader

Verbeter je gezondheid en blijf op de hoogte van al je meldingen met de Apple Watch SE (2022) 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband. Je kunt eenvoudig je oplaadkabel aansluiten op het stopcontact met de bijgeleverde adapter. Dankzij de geavanceerde chip reageert deze Watch SE (2022) snel en soepel, zonder enige haperingen. Blijf altijd op de hoogte van al je belangrijke meldingen en beantwoord oproepen direct vanaf je pols met deze Watch. Naast het bijhouden van je meldingen, meet de Apple Watch SE (2022) ook je slaappatroon en houdt het je sportactiviteiten nauwkeurig bij. Zelfs tijdens het zwemmen kun je dit horloge dragen, aangezien de Apple Watch SE (2022) waterdicht is. Dankzij de ingebouwde gps-sensor hoef je je iPhone niet mee te nemen tijdens het hardlopen om je afgelegde afstand te meten. Een nieuwe bewegingssensor herkent zelfs auto-ongelukken en stuurt automatisch een noodoproep naar je contacten in geval van nood. De Apple Watch SE (2022) is geschikt voor polsen met een omtrek van 13 tot 20 cm. Houd er rekening mee dat je een iPhone 8 of nieuwer met iOS 16 of hoger nodig hebt om de Apple Watch te kunnen gebruiken. Met deze geweldige smartwatch ben je altijd verbonden en kun je zorgeloos je gezondheid en meldingen in de gaten houden.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde Apple USB-C-adapter sluit je jouw Apple Watch-oplaadkabel aan op het stopcontact. Dankzij de nieuwe chip reageert de Apple Watch SE (2022) snel en zonder haperingen. De hartslagsensor, geïntegreerd in het horloge, meet je hartslag via je pols.

Minpunten
  • Apple Watch SE (2022) heeft geen always-on scherm, dus je moet je horloge aanraken of bewegen om de tijd of je meldingen te zien. Apple Watch SE (2022) is niet compatibel met een Android smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch SE (2022) 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader

Om erachter te komen of de Apple Watch SE (2022) 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals