1. blackfriday
  2. Apple Watch SE (2022) 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband

Apple Watch SE (2022) 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch SE (2022) 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch SE (2022) 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband.

Specificaties Apple Watch SE (2022) 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNJV3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch SE (2022) 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband

Verbeter je gezondheid en blijf op de hoogte van belangrijke meldingen met de Apple Watch SE (2022) 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband. Met de nieuwe chip reageert deze Watch SE (2022) snel en vloeiend. Blijf op de hoogte van al je notificaties en beantwoord oproepen rechtstreeks vanaf je pols. Daarnaast kun je je slaappatroon meten en je trainingen bijhouden. Het horloge is waterdicht, dus je kunt het zelfs tijdens het zwemmen blijven dragen. Tijdens het hardlopen hoef je je iPhone niet bij je te hebben om je afgelegde afstand te volgen, dankzij de ingebouwde GPS-sensor. De verbeterde bewegingssensor herkent zelfs een auto-ongeluk en zal automatisch een noodoproep verzenden en je noodcontacten waarschuwen. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd. Wil je je horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter mee. Deze Apple Watch is geschikt voor een polsomtrek van 13 tot 20 cm. Let op: om de Apple Watch te kunnen gebruiken, heb je een iPhone 8 of nieuwer nodig met iOS 16 of een recentere versie. Met de Apple Watch SE (2022) 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband ben je altijd verbonden met je gezondheid en belangrijke meldingen. Deze stijlvolle en functionele smartwatch zal je helpen je doelen te bereiken en je dagelijkse activiteiten moeiteloos te managen.

Pluspunten
  • De Apple Watch SE (2022) reageert snel en zonder onderbrekingen dankzij de nieuwe chip. De ingebouwde hartslagsensor meet je hartslag via je pols. Met behulp van de GPS-sensor toont de smartwatch je snelheid, afstand en route.

Minpunten
  • De Apple Watch SE (2022) heeft geen always-on scherm, dus je moet je horloge aanzetten om de tijd of je meldingen te kunnen zien. Je kunt de Apple Watch SE (2022) niet gebruiken met een Android smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch SE (2022) 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch SE (2022) 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals