Apple Watch SE (2022) 44mm Midnight Aluminium Midnight Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch SE (2022) 44mm Midnight Aluminium Midnight Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch SE (2022) 44mm Midnight Aluminium Midnight Sportband.

Specificaties Apple Watch SE (2022) 44mm Midnight Aluminium Midnight Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNK03NF/A

Omschrijving van de Apple Watch SE (2022) 44mm Midnight Aluminium Midnight Sportband

Verbeter je gezondheid en blijf op de hoogte van al je meldingen met de Apple Watch SE (2022) 44mm Midnight Aluminium Midnight Sportband. Dankzij de gloednieuwe chip reageert je Watch SE (2022) supersnel en zonder enige haperingen. Of je nu onderweg bent of aan het sporten, je blijft altijd op de hoogte van al je meldingen en kunt zelfs oproepen beantwoorden via je Watch. Daarnaast kun je ook je slaapritme meten en al je trainingen bijhouden. Het beste van alles is dat je de Apple Watch SE (2022) zelfs tijdens het zwemmen kunt dragen, omdat hij volledig waterdicht is. Met de ingebouwde GPS-sensor hoef je tijdens het hardlopen je iPhone niet bij je te hebben om je afgelegde afstand bij te houden. En om je veiligheid te waarborgen, beschikt deze Apple Watch over een nieuwe bewegingssensor die zelfs in staat is om een auto-ongeluk te detecteren. In geval van een ongeluk wordt er automatisch een noodoproep verstuurd en worden je noodcontacten gewaarschuwd. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd bij dit horloge. Wil je je horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter. Bovendien is deze Apple Watch geschikt voor een polsomtrek van 14 tot 22 cm. Houd er rekening mee dat je een iPhone 8 of nieuwer met iOS 16 of hoger nodig hebt om de Apple Watch te kunnen gebruiken.

Pluspunten
  • Apple Watch SE (2022) reageert snel en zonder onderbrekingen dankzij de nieuwe chip. De geïntegreerde hartslagsensor meet je hartslag vanaf je pols. Dankzij de GPS-sensor toont de smartwatch je snelheid, afstand en route.

Minpunten
  • De Apple Watch SE (2022) heeft geen always-on-scherm, dus je moet het horloge inschakelen om de tijd of je meldingen te bekijken. Je kunt de Apple Watch SE (2022) niet gebruiken met een Android-smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch SE (2022) 44mm Midnight Aluminium Midnight Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch SE (2022) 44mm Midnight Aluminium Midnight Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 44mm Midnight Aluminium Midnight Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 44mm Midnight Aluminium Midnight Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals