Apple Watch SE (2022) 44mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch SE (2022) 44mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch SE (2022) 44mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader.

Specificaties Apple Watch SE (2022) 44mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader

Merk

Apple

Fabrikantcode

MHJE3ZM/A

Omschrijving van de Apple Watch SE (2022) 44mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader

Verbeter je gezondheid en blijf altijd op de hoogte van belangrijke meldingen met de Apple Watch SE (2022) 44mm Midnight Aluminium Midnight Sportband. Met de bijgeleverde oplader en adapter sluit je gemakkelijk je Watch aan op het stopcontact. Dankzij de geavanceerde chip reageert de Watch SE (2022) snel en vloeiend, zonder enige haperingen. Blijf op de hoogte van al je notificaties en beantwoord oproepen rechtstreeks vanaf je pols. Daarnaast kun je met dit horloge je slaap monitoren en je trainingen bijhouden. Het horloge is waterdicht, dus je kunt het gerust dragen tijdens het zwemmen. Wat deze Apple Watch echt bijzonder maakt, is de ingebouwde gps-sensor waarmee je tijdens het hardlopen je afstand kunt meten zonder dat je je iPhone nodig hebt. Daarnaast beschikt deze Watch over een nieuwe bewegingssensor die een auto-ongeluk kan detecteren. In zo'n situatie zal het horloge automatisch een noodoproep versturen en je noodcontacten waarschuwen. Deze Apple Watch is geschikt voor een polsomtrek van 14 tot 22 cm en biedt een comfortabele pasvorm. Houd er echter rekening mee dat voor het gebruik van de Apple Watch een iPhone 8 of nieuwer met iOS 16 of nieuwer vereist is. Met de Apple Watch SE (2022) 44mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader heb je alles wat je nodig hebt om je gezondheid te verbeteren en altijd op de hoogte te blijven, direct binnen handbereik.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde Apple usb C-adapter kun je de oplaadkabel van je Apple Watch aansluiten op het stopcontact. Dankzij de nieuwe chip reageert de Apple Watch SE (2022) snel en zonder onderbrekingen. De ingebouwde hartslagsensor meet je hartslag via je pols.

Minpunten
  • De Apple Watch SE (2022) heeft geen always-on scherm, dus je moet het horloge aanraken of bewegen om de tijd of meldingen te zien. De Apple Watch SE (2022) is niet compatibel met een Android smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch SE (2022) 44mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader

Om erachter te komen of de Apple Watch SE (2022) 44mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 44mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 44mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals