Apple Watch SE (2022) 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch SE (2022) 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch SE (2022) 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband.

Specificaties Apple Watch SE (2022) 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNJX3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch SE (2022) 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband

Verbeter je gezondheid en blijf op de hoogte van al je meldingen met de Apple Watch SE (2022) 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. Dankzij de geavanceerde chip reageert de Watch SE (2022) snel en soepel, zonder enige haperingen. Blijf op de hoogte van al je meldingen en beantwoord telefoontjes rechtstreeks vanaf je pols met deze stijlvolle smartwatch. Dit horloge meet zelfs je slaappatroon en houdt je dagelijkse trainingssessies bij. Je kunt zelfs tijdens het zwemmen je horloge blijven dragen, want de Apple Watch SE (2022) is waterdicht. Met de ingebouwde GPS-sensor hoef je je iPhone niet mee te nemen tijdens het hardlopen om je afgelegde afstand bij te houden. Handig, toch? Maar dat is nog niet alles. De nieuwe bewegingssensor van dit horloge kan zelfs een auto-ongeluk herkennen en in dat geval automatisch een noodoproep sturen en je noodcontacten waarschuwen. Let op: bij aankoop wordt er geen adapter meegeleverd. Wil je je horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan gewoon de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter erbij. Deze Apple Watch is geschikt voor polsen met een omtrek van 14 tot 22 cm. Houd er rekening mee dat je voor het gebruik van de Apple Watch een iPhone 8 of nieuwer nodig hebt met iOS 16 of hoger.

Pluspunten
  • De Apple Watch SE (2022) reageert snel en zonder haperingen dankzij de nieuwe chip. De ingebouwde hartslagsensor meet je hartslag via je pols. Met behulp van de gps-sensor toont de smartwatch je snelheid, afgelegde afstand en route.

Minpunten
  • De Apple Watch SE (2022) heeft geen always-on scherm, dus je moet het horloge aanzetten om de tijd of je meldingen te kunnen zien. Je kunt de Apple Watch SE (2022) niet gebruiken met een Android smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch SE (2022) 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch SE (2022) 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals