Apple Watch SE (2022) 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch SE (2022) 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch SE (2022) 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader.

Specificaties Apple Watch SE (2022) 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader

Merk

Apple

Fabrikantcode

MHJE3ZM/A

Omschrijving van de Apple Watch SE (2022) 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader

Verbeter je gezondheid en blijf op de hoogte van al je berichten met de Apple Watch SE (2022) 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. Sluit eenvoudig je oplaadkabel aan op het stopcontact met de meegeleverde adapter en geniet van een snelle en vlekkeloze ervaring dankzij de nieuwe chip. Deze slimme Watch houdt je op de hoogte van al je meldingen en stelt je in staat om oproepen te beantwoorden, allemaal direct vanaf je pols. Daarnaast kun je met deze Watch je slaap meten en je trainingen bijhouden. En het beste van alles is dat je je horloge gewoon om kunt houden tijdens het zwemmen, want de Apple Watch SE (2022) is waterdicht. Geen iPhone nodig tijdens het hardlopen, want deze Watch heeft een ingebouwde gps-sensor waarmee je moeiteloos je afgelegde afstand kunt bijhouden. Maar het meest opmerkelijke is misschien wel de nieuwe bewegingssensor, die in staat is om een auto-ongeluk te herkennen. Als er een ongeluk wordt gedetecteerd, zal je horloge automatisch een noodoproep verzenden en je noodcontacten waarschuwen. Met een polsomtrek van 14 tot 22 cm past deze Apple Watch perfect om jouw pols. Houd er wel rekening mee dat je een iPhone 8 of nieuwer nodig hebt met iOS 16 of hoger om gebruik te kunnen maken van de volledige functionaliteit van de Apple Watch. Kortom, de Apple Watch SE (2022) 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader is de ideale.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde Apple usb C-adapter kun je je Apple Watch-oplaadkabel aansluiten op het stopcontact. Dankzij de nieuwe chip reageert de Apple Watch SE (2022) snel en zonder haperingen. De geïntegreerde hartslagsensor meet je hartslag via je pols.

Minpunten
  • De Apple Watch SE (2022) heeft geen always-on scherm, dus je moet het horloge inschakelen om de tijd of je meldingen te zien. Je kunt de Apple Watch SE (2022) niet gebruiken met een Android-smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch SE (2022) 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader

Om erachter te komen of de Apple Watch SE (2022) 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals