Apple Watch SE (2022) 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch SE (2022) 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch SE (2022) 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband.

Specificaties Apple Watch SE (2022) 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNK23NF/A

Omschrijving van de Apple Watch SE (2022) 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband

Verbeter je gezondheid en blijf op de hoogte van al je meldingen met de Apple Watch SE (2022) 44mm in zilver aluminium met een witte sportband. Dankzij de geavanceerde chip reageert de Watch SE (2022) snel en zonder enige haperingen. Blijf altijd up-to-date met al je meldingen en beantwoord oproepen direct vanaf je pols. Daarnaast kun je je slaap meten en al je trainingen bijhouden. Maak je geen zorgen tijdens het zwemmen, want de Apple Watch SE (2022) is waterdicht. Je kunt dus zonder zorgen je horloge dragen tijdens het zwemmen. Oh, en je hebt je iPhone niet nodig om je afgelegde afstand tijdens het hardlopen bij te houden, dankzij de ingebouwde gps-sensor. Maar dat is nog niet alles! Deze nieuwe Apple Watch is voorzien van een bewegingssensor die zelfs auto-ongelukken kan detecteren. In geval van een ongeluk zal je horloge automatisch een noodoproep versturen en je noodcontacten waarschuwen. Let wel op dat er geen adapter wordt meegeleverd. Wil je je horloge opladen via het stopcontact? Gebruik gewoon de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter bij. Deze Apple Watch is geschikt voor een polsomtrek van 14 tot 22 cm. Houd er wel rekening mee dat je een iPhone 8 of nieuwer nodig hebt met iOS 16 of hoger om de Apple Watch te kunnen gebruiken.

Pluspunten
  • De Apple Watch SE (2022) reageert snel en zonder onderbrekingen dankzij de nieuwe chip. De ingebouwde hartslagsensor meet je hartslag via je pols. Met behulp van de GPS-sensor toont de smartwatch je snelheid, afstand en route.

Minpunten
  • De Apple Watch SE (2022) heeft geen always-on scherm, dus je moet het horloge inschakelen om de tijd of meldingen te zien. Je kunt de Apple Watch SE (2022) niet gebruiken met een Android-smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch SE (2022) 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch SE (2022) 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals