Apple Watch SE (2022) 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch SE (2022) 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch SE (2022) 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader.

Specificaties Apple Watch SE (2022) 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader

Merk

Apple

Fabrikantcode

MHJE3ZM/A

Omschrijving van de Apple Watch SE (2022) 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader

"Houd je gezondheid in de gaten en blijf op de hoogte van al je meldingen met de Apple Watch SE (2022) 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband. De bijgeleverde oplader maakt het gemakkelijk om je Watch op te laden via een stopcontact. Dankzij de nieuwe chip reageert de Watch SE (2022) snel en soepel, zonder enige haperingen. Blijf op de hoogte van al je meldingen en beantwoord oproepen direct vanaf je pols met dit horloge. Daarnaast kun je je slaap meten en je trainingen bijhouden. Het horloge is waterdicht, dus je kunt het ook dragen tijdens het zwemmen. Met de ingebouwde gps-sensor kun je tijdens het hardlopen je afgelegde afstand bijhouden, zonder dat je je iPhone nodig hebt. De nieuwe bewegingssensor is zelfs in staat om een auto-ongeluk te detecteren. In zo'n geval zal je horloge automatisch een noodoproep versturen en je noodcontacten waarschuwen. Deze Apple Watch is geschikt voor een polsomtrek van 14 tot 22 cm. Let op: om de Apple Watch te kunnen gebruiken, heb je een iPhone 8 of nieuwer nodig met iOS 16 of een nieuwere versie." Nieuwe details: - Het horloge heeft een strakke zilveren aluminium behuizing met een witte sportband, waardoor het een stijlvolle en sportieve uitstraling heeft. - Met de slaapmeting kun je niet alleen je slaapduur bijhouden, maar ook de kwaliteit van je slaap analyseren en verbeter.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde Apple usb C-adapter sluit je de oplaadkabel van je Apple Watch aan op het stopcontact. Dankzij de nieuwe chip reageert de Apple Watch SE (2022) snel en zonder onderbrekingen. De geïntegreerde hartslagsensor meet je hartslag via je pols.

Minpunten
  • De Apple Watch SE (2022) heeft geen always-on scherm, dus je moet het horloge inschakelen om de tijd of meldingen te zien. Je kan de Apple Watch SE (2022) niet gebruiken met een Android smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch SE (2022) 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader

Om erachter te komen of de Apple Watch SE (2022) 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals