1. blackfriday
  2. Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader

Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader.

Specificaties Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader

Merk

Apple

Fabrikantcode

MHJE3ZM/A

Omschrijving van de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader

Verbeter je gezondheid en blijf op de hoogte van al je meldingen met de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband. Sluit de bijgeleverde oplader aan op het stopcontact met de handige adapter. Dankzij de geavanceerde nieuwe chip reageert de Watch SE (2022) snel en soepel, zonder enige haperingen. Blijf op de hoogte van al je meldingen en beantwoord oproepen rechtstreeks vanaf je pols met dit slimme horloge. Het meet ook je slaappatronen en houdt je trainingen nauwkeurig bij. Zelfs tijdens het zwemmen kun je het horloge omhouden, want de Apple Watch SE (2022) is volledig waterdicht. Je hebt geen iPhone nodig om je afgelegde afstand tijdens het hardlopen in de gaten te houden, dankzij de ingebouwde GPS-sensor. Bovendien herkent de nieuwe bewegingssensor automatisch een auto-ongeluk en stuurt je horloge een noodoproep uit en waarschuwt je noodcontacten. Als je de 4G-functie wilt gebruiken, heb je een eSim-abonnement nodig. Controleer dus zorgvuldig of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. Deze Apple Watch is geschikt voor polsen met een omtrek van 13 tot 20 cm. Let op: om de Apple Watch te kunnen gebruiken, heb je een iPhone 8 of nieuwer nodig met iOS 16 of hoger.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde Apple usb C-adapter kun je de oplaadkabel van je Apple Watch aansluiten op het stopcontact. Je bent altijd verbonden met 4G op je Apple Watch. Dankzij de nieuwe chip reageert de Apple Watch SE (2022) snel en zonder onderbrekingen.

Minpunten
  • De Apple Watch SE (2022) heeft niet de energiebesparende modus zoals de Series 8, waardoor de batterij sneller leeg raakt. Je kunt de Apple Watch SE (2022) niet gebruiken met een Android-smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader

Om erachter te komen of de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals