Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband.

Specificaties Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNPH3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband

Werk aan je gezondheid en blijf op de hoogte van je meldingen met de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. Dit horloge is voorzien van de nieuwste chip, waardoor het snel en zonder enige haperingen reageert. Met dit horloge blijf je altijd op de hoogte van al je meldingen en kun je zelfs oproepen beantwoorden, allemaal rechtstreeks vanaf je pols. Daarnaast kun je met dit horloge je slaap meten en je trainingen bijhouden. Het horloge is zelfs waterdicht, dus je kunt het gerust omhouden tijdens het zwemmen. Maar dat is nog niet alles! Dankzij de ingebouwde gps-sensor hoef je tijdens het hardlopen niet eens je iPhone mee te nemen om je afgelegde afstand bij te houden. En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt dit horloge ook over een nieuwe bewegingssensor die een auto-ongeluk kan herkennen. In geval van een ongeluk, stuurt het horloge automatisch een noodoproep en waarschuwt het je noodcontacten. Let wel op dat je een eSim-abonnement nodig hebt om van de 4G-functie gebruik te maken. Controleer dus goed of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. Let op: bij dit horloge wordt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel apart een losse adapter. Dit horloge is geschikt voor een polsomtrek van 13 tot 20 cm.

Pluspunten
  • Met 4G blijf je altijd verbonden op je Apple Watch. Dankzij de nieuwe chip reageert de Apple Watch SE (2022) snel en zonder enige haperingen. Via de geïntegreerde hartslagsensor wordt je hartslag gemeten vanaf je pols.

Minpunten
  • De Apple Watch SE (2022) heeft geen always-on scherm, dus je moet het horloge inschakelen om de tijd of meldingen te kunnen zien. De Apple Watch SE (2022) is niet compatibel met een Android-smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals