Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader.

Specificaties Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader

Merk

Apple

Fabrikantcode

MHJE3ZM/A

Omschrijving van de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader

Verbeter je gezondheid en blijf op de hoogte van al je notificaties met de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm in zilver aluminium met een witte sportband. Bij dit horloge wordt ook een oplader meegeleverd, zodat je gemakkelijk kunt opladen via het stopcontact. Dankzij de nieuwe chip reageert de Watch SE (2022) snel en zonder enige haperingen. Blijf altijd op de hoogte van al je notificaties en beantwoord telefoongesprekken direct vanaf je horloge. Daarnaast kun je ook je slaap meten en je trainingen bijhouden. Maak je geen zorgen als je gaat zwemmen, want de Apple Watch SE (2022) is waterdicht. Je hebt geen iPhone nodig om tijdens het hardlopen je afgelegde afstand bij te houden, want er zit een ingebouwde GPS-sensor in. Een nieuwe bewegingssensor herkent zelfs auto-ongelukken en zal automatisch een noodoproep versturen en je noodcontacten waarschuwen. Om gebruik te maken van de 4G-functie heb je een eSim-abonnement nodig. Controleer dus of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. Dit specifieke model van de Apple Watch is geschikt voor een polsomtrek van 13 tot 20 cm. Let op: om de Apple Watch te kunnen gebruiken, heb je een iPhone 8 of nieuwer nodig met iOS 16 of hoger.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde Apple usb C-adapter sluit je de oplaadkabel van jouw Apple Watch aan op het stopcontact. Je blijft altijd bereikbaar met 4G op je Apple Watch. Dankzij de nieuwe chip reageert de Apple Watch SE (2022) snel en zonder haperingen.

Minpunten
  • De Apple Watch SE (2022) heeft geen always-on scherm, dus je moet het horloge aanzetten om de tijd of je meldingen te zien. Je kunt de Apple Watch SE (2022) niet gebruiken met een Android-smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader

Om erachter te komen of de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals