Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Midnight Aluminium Midnight Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Midnight Aluminium Midnight Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Midnight Aluminium Midnight Sportband.

Specificaties Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Midnight Aluminium Midnight Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNPY3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Midnight Aluminium Midnight Sportband

"Verbeter je gezondheid en blijf op de hoogte van al je notificaties met de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm in zilver aluminium met een middernacht sportbandje. Dankzij de krachtige nieuwe chip biedt de Watch SE (2022) snelle en vloeiende prestaties. Blijf op de hoogte van al je notificaties en beantwoord oproepen direct vanaf je pols. Daarnaast kan je je slaappatroon meten en al je trainingen bijhouden. Het horloge is ook waterdicht, waardoor je het tijdens het zwemmen gewoon kunt dragen. Voor het bijhouden van je afgelegde afstand tijdens het hardlopen heb je geen iPhone nodig, dankzij de ingebouwde gps-sensor. Bovendien detecteert de nieuwe bewegingssensor automatisch auto-ongelukken, waarbij het horloge automatisch een noodoproep verstuurt en je noodcontacten waarschuwt. Om van de 4G-functie gebruik te maken, heb je een eSim-abonnement nodig. Zorg er dus voor dat je provider deze abonnementen aanbiedt. Houd er rekening mee dat er geen adapter wordt meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter. Deze Apple Watch is geschikt voor een polsomtrek van 14 tot 22 cm. Let op: om Apple". Met de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm in zilver aluminium met een middernacht sportbandje kan je je gezondheid verbeteren en tegelijkertijd.

Pluspunten
  • Je bent altijd bereikbaar met 4G op jouw Apple Watch. De Apple Watch SE (2022) reageert snel en zonder onderbrekingen dankzij de nieuwe chip. De ingebouwde hartslagsensor meet jouw hartslag via jouw pols.

Minpunten
  • De Apple Watch SE (2022) heeft geen always-on scherm, dus je moet je horloge aanzetten om de tijd of meldingen te zien. Je kunt de Apple Watch SE (2022) niet gebruiken met een Android-telefoon.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Midnight Aluminium Midnight Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Midnight Aluminium Midnight Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Midnight Aluminium Midnight Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Midnight Aluminium Midnight Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals