Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband.

Specificaties Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNPT3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband

Werk aan je gezondheid en blijf op de hoogte van je meldingen met Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. Dit vernieuwde horloge is voorzien van een krachtige chip, waardoor het snel en vloeiend reageert op al je commando's. Of je nu oproepen wilt beantwoorden, je slaap wilt meten of je trainingen wilt bijhouden, met de Apple Watch SE (2022) kan het allemaal. Dankzij de waterdichte functie van dit horloge hoef je het niet af te doen tijdens het zwemmen. Het is de perfecte metgezel voor al je sportieve activiteiten. Bovendien beschikt de Apple Watch SE (2022) over een ingebouwde gps-sensor, zodat je tijdens het hardlopen je afgelegde afstand kunt bijhouden zonder je iPhone mee te hoeven nemen. Maar dat is nog niet alles. Deze slimme horloge heeft ook een nieuwe bewegingssensor die een auto-ongeluk kan herkennen. In geval van nood stuurt het horloge automatisch een noodoproep en waarschuwt het je noodcontacten. Om gebruik te kunnen maken van de 4G-functie heb je een eSim-abonnement nodig. Controleer daarom goed of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. Houd er rekening mee dat er geen adapter wordt meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact, dan kun je de adapter van je telefoonoplader gebruiken of apart een adapter bestellen. De Apple Watch SE (2022) is geschikt voor een polsomtrek van 14 tot 22.

Pluspunten
  • Je bent altijd bereikbaar met 4G op jouw Apple Watch. Apple Watch SE (2022) reageert snel en zonder onderbrekingen dankzij de nieuwe chip. De ingebouwde hartslagsensor meet jouw hartslag via jouw pols.

Minpunten
  • De Apple Watch SE (2022) heeft geen always-on scherm, dus je moet het horloge inschakelen om de tijd of meldingen te zien. Je kunt de Apple Watch SE (2022) niet gebruiken met een Android smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals