Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader.

Specificaties Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader

Merk

Apple

Fabrikantcode

MHJE3ZM/A

Omschrijving van de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader

Verbeter je gezondheid en blijf op de hoogte van al je meldingen met de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. Met de meegeleverde oplader en adapter sluit je gemakkelijk je Watch aan op het stopcontact. Deze nieuwe versie van de Watch SE (2022) reageert razendsnel en zonder enige haperingen, dankzij de verbeterde chip. Je zult altijd op de hoogte blijven van al je meldingen en kunt zelfs oproepen beantwoorden via je Watch. Daarnaast kan je je slaap meten en je trainingen bijhouden. Maak je geen zorgen tijdens het zwemmen, want de Apple Watch SE (2022) is volledig waterdicht. Je kunt hem dus gewoon omhouden. Zelfs tijdens het hardlopen heb je je iPhone niet nodig, omdat de ingebouwde GPS-sensor je afgelegde afstand bijhoudt. Een nieuwe toevoeging aan deze Watch is de bewegingssensor die een auto-ongeluk kan detecteren. In zo'n geval zal je horloge automatisch een noodoproep versturen en je noodcontacten waarschuwen. Om gebruik te maken van de 4G-functie heb je een eSim-abonnement nodig, dus controleer goed of je provider deze abonnementen aanbiedt. Deze Apple Watch is geschikt voor een polsomtrek van 14 tot 22 cm. Houd er rekening mee dat je voor het gebruik van de Apple Watch een iPhone 8 of nieuwer nodig hebt met iOS 16 of hoger.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde Apple usb C-adapter sluit je de oplaadkabel van je Apple Watch aan op het stopcontact. Je bent altijd bereikbaar met 4G op je Apple Watch. Dankzij de nieuwe chip reageert de Apple Watch SE (2022) snel en zonder haperingen.

Minpunten
  • De Apple Watch SE (2022) heeft geen always-on scherm, dus je moet het horloge inschakelen om de tijd of meldingen te kunnen zien. Je kunt de Apple Watch SE (2022) niet gebruiken met een Android-smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader

Om erachter te komen of de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals