Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband.

Specificaties Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNQ23NF/A

Omschrijving van de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband

Verbeter je gezondheid en blijf op de hoogte van al je meldingen met de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband. Deze vernieuwde smartwatch reageert snel en soepel dankzij de nieuwe chip. Blijf op de hoogte van al je meldingen en beantwoord oproepen rechtstreeks vanaf je pols. Bovendien meet het horloge je slaap en houdt het je trainingen bij. Maak je geen zorgen als je gaat zwemmen, want de Apple Watch SE (2022) is waterdicht. Je kunt je horloge dus gewoon omdoen tijdens het zwemmen. Daarnaast hoef je je iPhone niet mee te nemen tijdens het hardlopen om je afgelegde afstand bij te houden. De ingebouwde gps-sensor zorgt ervoor dat je precies kunt zien hoeveel je hebt gelopen. En er is nog meer! De nieuwe bewegingssensor van de Apple Watch SE (2022) herkent zelfs auto-ongelukken. In geval van een ongeluk stuurt het horloge automatisch een noodoproep en waarschuwt het je noodcontacten. Om gebruik te kunnen maken van de 4G-functie heb je wel een eSim-abonnement nodig. Controleer dus goed bij je provider of zij deze abonnementen aanbieden. Houd er rekening mee dat er geen adapter wordt meegeleverd. Wil je je horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter. De Apple Watch is geschikt voor een polsomtrek van 14 tot 22 cm. Let op.

Pluspunten
  • Je kunt altijd 4G gebruiken op je Apple Watch. Dankzij de nieuwe chip reageert de Apple Watch SE (2022) snel en zonder haperingen. De hartslagsensor is geïntegreerd en meet je hartslag via je pols.

Minpunten
  • De Apple Watch SE (2022) heeft geen always-on scherm, dus je moet het horloge inschakelen om de tijd of je meldingen te zien. Je kunt de Apple Watch SE (2022) niet gebruiken met een Android smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals