Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader.

Specificaties Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader

Merk

Apple

Fabrikantcode

MHJE3ZM/A

Omschrijving van de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader

Verbeter je gezondheid en blijf altijd op de hoogte met de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband. Laad je horloge eenvoudig op met de meegeleverde adapter en sluit deze aan op het stopcontact. Dankzij de geavanceerde chip reageert de Watch SE (2022) razendsnel en zonder enige haperingen. Blijf op de hoogte van al je meldingen en beantwoord oproepen direct vanaf je pols. Meet je slaappatroon en houd al je trainingen nauwkeurig bij. Het horloge is waterdicht, dus je kunt het ook tijdens het zwemmen omhouden. Met de ingebouwde gps-sensor kun je tijdens het hardlopen je afgelegde afstand meten zonder dat je je iPhone hoeft mee te nemen. De nieuwe bewegingssensor van de Apple Watch SE (2022) herkent zelfs een auto-ongeluk. In een dergelijke situatie stuurt het horloge automatisch een noodoproep en waarschuwt het je noodcontacten. Om gebruik te kunnen maken van de 4G-functie heb je een eSim-abonnement nodig. Controleer daarom goed of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. Deze Apple Watch is geschikt voor een polsomtrek van 14 tot 22 cm. Let op: om de Apple Watch te kunnen gebruiken, heb je een iPhone 8 of nieuwer nodig met iOS 16 of hoger. Verrijk je leven met de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband en geniet van alle handige functies die dit horloge te bieden heeft.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde Apple usb C-adapter sluit je de oplaadkabel van je Apple Watch aan op het stopcontact. Je bent altijd bereikbaar met 4G op je Apple Watch. Dankzij de nieuwe chip reageert de Apple Watch SE (2022) snel en zonder haperingen.

Minpunten
  • Apple Watch SE (2022) beschikt niet over de energiebesparende modus zoals de Series 8, dus de batterij raakt sneller leeg. Apple Watch SE (2022) is niet compatibel met een Android smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader

Om erachter te komen of de Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 4G 44mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals