Apple Watch SE 44mm Roségoud Aluminium Crème Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch SE 44mm Roségoud Aluminium Crème Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch SE 44mm Roségoud Aluminium Crème Sportband.

Specificaties Apple Watch SE 44mm Roségoud Aluminium Crème Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MKQ53NF/A

Omschrijving van de Apple Watch SE 44mm Roségoud Aluminium Crème Sportband

Blijf verbonden en volg je dagelijkse activiteiten met de Apple Watch SE 44mm Roségoud Aluminium Crème Sportband. Op het heldere Retina-scherm kun je gemakkelijk je berichten lezen en reageren op inkomende oproepen en berichten. Met de Apple Watch SE werk je elke dag aan je gezondheid. Het horloge herinnert je eraan om je handen te wassen wanneer je thuiskomt en houdt je stappen, hartslag en workouts bij. Naast deze functies heeft de Apple Watch SE ook valdetectie. Als je valt, zal de watch de val registreren en indien nodig de hulpdiensten bellen als je niet tijdig reageert. Daarnaast kun je de Apple Watch SE zelfs 's nachts dragen, omdat het je slaappatroon meet. Dankzij de waterdichtheid kun je de Apple Watch SE ook dragen tijdens het zwemmen of douchen. De sportband is geschikt voor een polsomtrek van 14 tot 22 centimeter. Houd er rekening mee dat je een iPhone 6S of nieuwer met iOS 14 of nieuwer nodig hebt om de Apple Watch te kunnen gebruiken. Met de Apple Watch SE 44mm Roségoud Aluminium Crème Sportband ben je altijd op de hoogte en werk je aan een gezondere levensstijl.

Pluspunten
  • De ingebouwde hartslagsensor meet jouw hartslag via jouw pols. Dankzij de gps-sensor toont de smartwatch jouw snelheid, afgelegde afstand en route. De smartwatch is waterdicht, dus je kunt hem ook tijdens het zwemmen dragen.

Minpunten
  • Om de Apple Watch te installeren heb je een Apple iPhone nodig

    .

    Nadat de installatie is voltooid, kun je ook verschillende functies van de Apple Watch gebruiken zonder dat je iPhone in de buurt is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch SE 44mm Roségoud Aluminium Crème Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch SE 44mm Roségoud Aluminium Crème Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE 44mm Roségoud Aluminium Crème Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE 44mm Roségoud Aluminium Crème Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals