Apple Watch Series 7 4G 41mm Grafiet Rvs Middernacht Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 7 4G 41mm Grafiet Rvs Middernacht Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 7 4G 41mm Grafiet Rvs Middernacht Sportband.

Specificaties Apple Watch Series 7 4G 41mm Grafiet Rvs Middernacht Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNC23NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 7 4G 41mm Grafiet Rvs Middernacht Sportband

Met de Apple Watch Series 7 4G 41mm Grafiet Rvs Middernacht Sportband ben je altijd stijlvol bereikbaar. Deze prachtige smartwatch maakt gebruik van een eSim, waardoor je direct kunt bellen en appen zonder je iPhone te gebruiken. Je kunt eenvoudig een eSim abonnement afsluiten bij je provider om gebruik te maken van 4G op je Apple Watch. De rvs horlogekast geeft de Series 7 een luxe uitstraling, terwijl de siliconen sportband comfortabel zit tijdens het sporten. Met de Series 7 heb je meer schermruimte dan ooit tevoren, dankzij de 20 procent kleinere zwarte rand rondom het scherm. Daarnaast laadt deze smartwatch 33 procent sneller op dan zijn voorganger, de Series 6. Zo hoef je nooit lang zonder je Apple Watch te zitten. Houd er wel rekening mee dat er geen adapter wordt meegeleverd. Als je de smartwatch wilt opladen via het stopcontact, kun je de adapter van je telefoonoplader gebruiken of een losse adapter bestellen. Deze veelzijdige Apple Watch is geschikt voor allerlei situaties en biedt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Pluspunten
  • Je bent altijd bereikbaar met 4G op jouw Apple Watch. Dankzij de roestvrijstalen horlogekast van Apple Watch Series 7 zie jij er stijlvol uit. Het always-on scherm is 20 procent groter en 70 procent helderder dan dat van Series 6.

Minpunten
  • Niet alle mobiele aanbieders bieden momenteel eSim abonnementen aan. De Apple Watch is niet compatibel met Android smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 7 4G 41mm Grafiet Rvs Middernacht Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 7 4G 41mm Grafiet Rvs Middernacht Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 7 4G 41mm Grafiet Rvs Middernacht Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 7 4G 41mm Grafiet Rvs Middernacht Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals