Apple Watch Series 7 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband + Apple Usb C Oplader 20W Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 7 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband + Apple Usb C Oplader 20W. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 7 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband + Apple Usb C Oplader 20W.

Specificaties Apple Watch Series 7 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband + Apple Usb C Oplader 20W

Merk

Apple

Fabrikantcode

MHJE3ZM/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 7 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband + Apple Usb C Oplader 20W

Met de Apple Watch Series 7 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband + Apple Usb C Oplader 20W bundel laad je jouw Apple Watch moeiteloos op. Deze Watch maakt gebruik van een digitale simkaart, waardoor je kunt bellen en appen zonder dat je iPhone in de buurt hoeft te zijn. Om van de 4G-functionaliteit gebruik te kunnen maken, dien je een eSim-abonnement af te sluiten bij je provider. Het always-on scherm van de Series 7 is maar liefst 20% groter en 70% helderder dan die van zijn voorganger, de Series 6. Hierdoor kun je je berichten en gegevens nog eenvoudiger aflezen. Daarnaast is de Series 7 ook nog eens barst- en stofbestendig en uiteraard waterdicht. Met de Apple Watch kun je niet alleen je hartslag, slaap en stress bijhouden, maar het biedt je ook mindfulnessoefeningen om je mentale gezondheid te verbeteren. Om gebruik te kunnen maken van de 4G-functionaliteit, is een eSim-abonnement vereist. Controleer daarom goed of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. De Apple Watch is geschikt voor polsen met een omtrek van 13 tot 20 cm. Houd er rekening mee dat je voor het gebruik van de Apple Watch een iPhone 6S of nieuwer nodig hebt met iOS 15 of een nieuwere versie. Met deze Apple Watch Series 7 bundel ben je altijd verbonden en geniet je van de vele handige functies die de Watch te bieden heeft. Laat je verrassen door het gebruiksgemak en de stijlvolle uitstraling.

Pluspunten
  • Met een usb C-adapter kun je je Apple Watch eenvoudig opladen via een stopcontact. Je bent altijd bereikbaar met 4G op je Apple Watch. Het always-on scherm is 20 procent groter en 70 procent helderder dan dat van Series 6.

Minpunten
  • Nog niet alle mobiele providers bieden eSim-abonnementen aan. De Apple Watch is niet compatibel met Android-smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 7 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband + Apple Usb C Oplader 20W

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 7 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband + Apple Usb C Oplader 20W ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 7 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband + Apple Usb C Oplader 20W is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 7 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband + Apple Usb C Oplader 20W koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals