Apple Watch Series 8 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband.

Specificaties Apple Watch Series 8 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNP53NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband

Blijf langer verbonden met je berichten en gezondheid dankzij de Apple Watch Series 8 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband. In de energiebesparende modus gaat de Series 8 maar liefst 36 uur mee, twee keer zo lang als zijn voorganger, de Series 7. Daarnaast beschikt de Series 8 over een gloednieuwe lichaamstemperatuursensor, waarmee je je vruchtbaarheidscyclus en menstruatieschommelingen kunt bijhouden. Op het always-on scherm zie je altijd direct de tijd en blijf je op de hoogte van al je meldingen. Met de ECG hartslagmeter kun je nauwkeurig je hartslag meten en zelfs hartfilmpjes maken. Bovendien is de Series 8 waterdicht en stofbestendig, zodat je hem ook kunt dragen tijdens het zwemmen. En dankzij de snellaadfunctie laad je de batterij van de Series 8 in slechts 45 minuten op tot 80 procent. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter erbij. Deze Apple Watch is geschikt voor een polsomtrek van 13 tot 20 cm. Onthoud: om de Apple Watch te kunnen gebruiken, heb je een iPhone 8 of nieuwer nodig.

Pluspunten
  • Dankzij de batterijbesparende modus gaat de Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading. Breng je vruchtbaarheidscyclus en menstruatiecyclus in kaart met behulp van de lichaamstemperatuursensor. Ontvang inzicht in je conditie met de meting van de VO2 max, die de maximale zuurstofopname van je bloed meet.

Minpunten
  • Je kunt de Apple Watch Series 8 niet gebruiken met een Android smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals