Apple Watch Series 8 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader.

Specificaties Apple Watch Series 8 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader

Merk

Apple

Fabrikantcode

MHJE3ZM/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader

Blijf langer op de hoogte van al je berichten en houd je gezondheid in de gaten met de Apple Watch Series 8 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband. Deze prachtige smartwatch wordt geleverd met een handige oplader, zodat je altijd en overal je Apple Watch kunt opladen. Met de energiebesparende modus gaat de Series 8 maar liefst 36 uur mee, wat twee keer zo lang is als zijn voorganger, de Series 7. Zo hoef je je nooit zorgen te maken dat je horloge leeg raakt op het verkeerde moment. Een geweldige nieuwe functie van de Series 8 is de lichaamstemperatuursensor. Hiermee kun je je vruchtbaarheidscyclus volgen en nauwlettend in de gaten houden hoe je menstruatie verloopt. Het always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt zien en je meldingen kunt bijhouden, zonder dat je je horloge constant hoeft aan te raken. Met de ECG hartslagmeter kun je nauwkeurig je hartslag meten en zelfs hartfilmpjes maken. Bovendien is de Series 8 waterdicht en stofbestendig, dus je kunt hem gerust dragen tijdens het zwemmen of andere wateractiviteiten. Dankzij de snellaadfunctie hoef je niet lang te wachten voordat je Apple Watch weer opgeladen is. In slechts 45 minuten laad je de lege batterij voor 80 procent op. Deze Apple Watch is geschikt voor polsomtrekken van 13 tot 20 cm, dus hij past vrijwel om elke pols. Houd er wel rekening mee.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde Apple usb C-adapter kun je je Apple Watch oplaadkabel aansluiten op het stopcontact. Dankzij de batterijbesparende modus gaat de Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading. Volg je vruchtbaarheidscyclus en menstruatiecyclus met behulp van de lichaamstemperatuursensor.

Minpunten
  • Je kunt de Apple Watch Series 8 niet gebruiken met een Android smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals