Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED Sportband.

Specificaties Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNP73NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED Sportband

Blijf langer op de hoogte van je berichten en gezondheid met de Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED Sportband. Deze nieuwe versie van de Apple Watch gaat tot wel 36 uur mee in de energiebesparende modus, waardoor je hem twee keer zo lang kunt gebruiken als de vorige Series 7. Daarnaast is de Series 8 uitgerust met een lichaamstemperatuursensor, waarmee je je vruchtbaarheidscyclus kunt volgen en je menstruatieschommelingen kunt bijhouden. Het always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt zien en je meldingen in de gaten kunt houden. Met de ECG hartslagmeter meet je nauwkeurig je hartslag en kun je zelfs hartfilmpjes maken. Ook hoef je je geen zorgen te maken over water of stof, want de Series 8 is waterdicht en stofbestendig. Dat betekent dat je hem zelfs tijdens het zwemmen kunt dragen. De batterij van de Series 8 kan snel worden opgeladen, waardoor je hem binnen 45 minuten voor 80 procent kunt opladen. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd. Als je de Apple Watch wilt opladen via het stopcontact, kun je de adapter van je telefoonoplader gebruiken of een losse adapter bestellen. Deze Apple Watch is geschikt voor een polsomtrek van 13 tot 20 cm. Houd er rekening mee dat je een iPhone 8 of nieuwer nodig hebt om de Apple Watch te kunnen gebruiken.

Pluspunten
  • Dankzij de batterijbesparende modus gaat de Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading. Breng je vruchtbaarheidscyclus en menstruatiecyclus in kaart met behulp van de lichaamstemperatuursensor. Krijg inzicht in je conditie met de meting van de VO2 max, die de maximale zuurstofopname van je bloed meet.

Minpunten
  • Je kunt de Apple Watch Series 8 niet gebruiken met een Android smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals