Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED Sportband + MagSafe Oplaadpakket Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED Sportband + MagSafe Oplaadpakket. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED Sportband + MagSafe Oplaadpakket.

Specificaties Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED Sportband + MagSafe Oplaadpakket

Merk

Apple

Fabrikantcode

MHJE3ZM/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED Sportband + MagSafe Oplaadpakket

Met het Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED Sportband + MagSafe Oplaadpakket haal je meteen alles in huis om je Apple Watch en iPhone op te laden. Deze nieuwste versie van de Apple Watch gaat tot wel 36 uur mee in de energiebesparende modus, wat twee keer zo lang is als de Series 7. Daarnaast is de Series 8 voorzien van een lichaamstemperatuursensor, waarmee je je vruchtbaarheidscyclus kunt bijhouden en menstruatieschommelingen kunt monitoren. Op het always-on scherm kun je altijd de tijd zien en je meldingen in de gaten houden. Met de ECG hartslagmeter kun je nauwkeurig je hartslag meten en zelfs hartfilmpjes maken. Deze Apple Watch is waterdicht en stofbestendig, dus je kunt hem ook tijdens het zwemmen dragen. Met de Apple Dubbele Draadloze MagSafe Oplader 15W kun je tegelijkertijd je iPhone 14, 13 of 12 en je Apple Watch of AirPods met draadloze oplaadcase opladen. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over rondslingerende kabels. Bovendien kun je met de bedrade snellaadfunctie je Series 8 in slechts 45 minuten voor 80 procent opladen. Deze Apple Watch is geschikt voor een polsomtrek van [insert specific size]. Naast zijn functionaliteit is deze Apple Watch ook nog eens een stijlvol accessoire. Het rode aluminium frame en de bijpassende sportband geven een trendy uitstraling aan je pols. Kortom, met het Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED.

Pluspunten
  • Je begint meteen met draadloos opladen van je Apple Watch en iPhone met de inbegrepen oplaadset. Dankzij de batterijbesparende modus gaat de Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading. Houd je vruchtbaarheids- en menstruatiecyclus bij met behulp van de lichaamstemperatuursensor.

Minpunten
  • Met een Android smartphone kan je de Apple Watch Series 8 niet gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED Sportband + MagSafe Oplaadpakket

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED Sportband + MagSafe Oplaadpakket ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED Sportband + MagSafe Oplaadpakket is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED Sportband + MagSafe Oplaadpakket koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals