Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader.

Specificaties Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader

Merk

Apple

Fabrikantcode

MHJE3ZM/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader

Blijf langer op de hoogte van al je berichten en houd je gezondheid in de gaten met de Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED Sportband. Deze prachtige smartwatch wordt geleverd met een handige oplader, zodat je altijd en overal je apparaat kunt opladen. In de energiebesparende modus gaat de Series 8 tot wel 36 uur mee, wat twee keer zo lang is als zijn voorganger, de Series 7. Een opvallende nieuwe toevoeging aan de Apple Watch Series 8 is de lichaamstemperatuursensor. Hiermee kun je je vruchtbaarheidscyclus bijhouden en je menstruatieschommelingen in de gaten houden. Het always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt zien en je meldingen kunt bekijken zonder je pols op te tillen. Met de ECG hartslagmeter kun je nauwkeurig je hartslag meten en zelfs hartfilmpjes maken. De Series 8 is niet alleen functioneel, maar ook duurzaam. Hij is waterdicht en stofbestendig, dus je kunt hem zelfs tijdens het zwemmen dragen. En als je batterij leeg is, hoef je je geen zorgen te maken. Dankzij de snellaadfunctie kun je de batterij van je Series 8 in slechts 45 minuten voor 80 procent opladen. Deze Apple Watch is geschikt voor polsomtrekken van 13 tot 20 cm. Houd er rekening mee dat je een iPhone 8 of nieuwer met iOS 16 of nieuwer nodig hebt om de Apple Watch te kunnen gebruiken. Met de Apple Watch Series 8.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde Apple USB-C-adapter sluit je jouw Apple Watch oplaadkabel aan op het stopcontact. Dankzij de energiebesparende modus gaat de Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading. Houd je vruchtbaarheids- en menstruatiecyclus bij met behulp van de lichaamstemperatuursensor.

Minpunten
  • Met een Android-smartphone kun je de Apple Watch Series 8 niet gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 41mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals