Apple Watch Series 8 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband.

Specificaties Apple Watch Series 8 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNP63NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband

Blijf nog langer op de hoogte van al je berichten en houd je gezondheid nauwlettend in de gaten met de Apple Watch Series 8 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. Deze nieuwste toevoeging aan de Apple Watch-familie is voorzien van talloze verbeteringen en nieuwe functies. Met de energiebesparende modus gaat de Series 8 tot wel 36 uur mee, wat maar liefst 2 keer zo lang is als zijn voorganger, de Series 7. Daarnaast beschikt de Series 8 over een gloednieuwe lichaamstemperatuursensor, waarmee je jouw vruchtbaarheidscyclus in kaart kunt brengen en menstruatieschommelingen kunt bijhouden. Het always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt zien en je meldingen kunt volgen, zonder dat je het horloge hoeft aan te raken. Een ander indrukwekkend kenmerk van de Series 8 is de ECG hartslagmeter, waarmee je nauwkeurig je hartslag kunt meten en zelfs hartfilmpjes kunt maken. Of je nu gaat zwemmen of jezelf blootstelt aan stoffige omgevingen, deze Apple Watch is waterdicht en stofbestendig, waardoor je hem altijd kunt dragen zonder je zorgen te maken. En als je batterij leeg is, hoef je je geen zorgen te maken, want met snelladen laad je de lege batterij in slechts 45 minuten tot 80% op. Let op: bij de aankoop van de Apple Watch Series 8 wordt geen adapter meegeleverd. Als je het horloge wilt opladen via het.

Pluspunten
  • Houd gedurende de hele dag je meldingen en de tijd in de gaten op het altijd zichtbare scherm. Volg je vruchtbaarheidscyclus en menstruatiecyclus met behulp van de lichaamstemperatuursensor.

Minpunten
  • Met een Android smartphone kun je de Apple Watch Series 8 niet gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals