Apple Watch Series 8 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader.

Specificaties Apple Watch Series 8 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader

Merk

Apple

Fabrikantcode

MHJE3ZM/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader

Blijf nog beter op de hoogte van al je berichten en houd je gezondheid in de gaten met de Apple Watch Series 8 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. Deze stijlvolle smartwatch wordt geleverd met een handige oplader, zodat je altijd en overal je Apple Watch kunt opladen. In de energiebesparende modus gaat de Series 8 maar liefst 36 uur mee, dat is twee keer zo lang als zijn voorganger, de Series 7. Een van de nieuwe functies van de Apple Watch Series 8 is de lichaamstemperatuursensor. Hiermee kun je je vruchtbaarheidscyclus bijhouden en je menstruatieschommelingen in de gaten houden. Het always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt zien en je belangrijke meldingen niet mist. Met de ECG hartslagmeter kun je nauwkeurig je hartslag meten en zelfs hartfilmpjes maken. De Apple Watch Series 8 is waterdicht en stofbestendig, dus je kunt hem gerust dragen tijdens het zwemmen of in andere waterrijke omgevingen. Dankzij de snellaadfunctie is je Series 8 in slechts 45 minuten voor 80 procent opgeladen. Deze Apple Watch is geschikt voor polsomtrekken van 13 tot 20 cm. Houd er rekening mee dat je een iPhone 8 of nieuwer met iOS 16 of nieuwer nodig hebt om de Apple Watch te kunnen gebruiken. Met de Apple Watch Series 8 ben je altijd connected en kun je jouw gezondheid en meldingen eenvoudig in de gaten houden.

Pluspunten
  • - Sluit jouw Apple Watch oplaadkabel aan op het stopcontact met de bijgeleverde Apple usb C adapter. - Dankzij de batterijbesparende modus gaat de Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading. - Houd jouw vruchtbaarheidscyclus en menstruatiecyclus bij met behulp van de lichaamstemperatuursensor.

Minpunten
  • Met een Android smartphone kan je de Apple Watch Series 8 niet gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals