Apple Watch Series 8 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband.

Specificaties Apple Watch Series 8 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MP6K3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband

Blijf langer op de hoogte van je berichten en gezondheid met de Apple Watch Series 8 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband. Dit slimme horloge biedt talloze functies om jouw dagelijkse leven te vereenvoudigen. Met de energiebesparende modus gaat de Series 8 tot wel 36 uur mee, waardoor je langer kunt genieten van alle mogelijkheden. Dit is maar liefst 2 keer zo lang als zijn voorganger, de Series 7. Wat de Series 8 echt uniek maakt, is de toevoeging van een lichaamstemperatuursensor. Hiermee kun je jouw vruchtbaarheidscyclus in kaart brengen en menstruatieschommelingen nauwlettend volgen. Op het always-on scherm heb je altijd de tijd bij de hand en kun je eenvoudig jouw meldingen in de gaten houden. Met de ECG hartslagmeter kun je nauwkeurig je hartslag meten en zelfs hartfilmpjes maken. Dit horloge is waterdicht en stofbestendig, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens activiteiten zoals zwemmen. Daarnaast is de batterij van de Series 8 in slechts 45 minuten voor 80 procent opgeladen dankzij de snellaadfunctie. Het is belangrijk om te weten dat er geen adapter wordt meegeleverd met dit horloge. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter bij. Let op: om de Apple Watch te kunnen gebruiken, heb je een iPhone 8 of nieuwer nodig.

Pluspunten
  • Dankzij de batterijbesparende modus gaat de Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading. Breng je vruchtbaarheidscyclus en menstruatiecyclus in kaart met behulp van de lichaamstemperatuursensor. Krijg inzicht in je conditie met de meting van de VO2 max, die de maximale zuurstofopname van je bloed meet.

Minpunten
  • Je kunt de Apple Watch Series 8 niet gebruiken met een Android smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals