Apple Watch Series 8 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband.

Specificaties Apple Watch Series 8 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNP13NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband

Blijf nog langer op de hoogte van al je berichten en je gezondheid met de fantastische Apple Watch Series 8 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband. Deze nieuwe serie gaat maar liefst 36 uur mee in de energiebesparende modus, wat twee keer zo lang is als zijn voorganger, de Series 7. Maar dat is niet alles, de Series 8 heeft ook een gloednieuwe lichaamstemperatuursensor. Hiermee kun je je vruchtbaarheidscyclus in kaart brengen en eventuele menstruatieschommelingen in de gaten houden. Met het always-on scherm van de Series 8 zie je altijd de tijd en kun je gemakkelijk al je meldingen bijhouden. De ECG hartslagmeter zorgt voor een nauwkeurige meting van je hartslag en je kunt zelfs hartfilmpjes maken. Maak je geen zorgen over water of stof, want deze Apple Watch is waterdicht en stofbestendig. Je kunt hem dus gerust omhouden tijdens bijvoorbeeld het zwemmen. Het opladen van de batterij van de Series 8 is snel en gemakkelijk. Met snelladen kun je de lege batterij in slechts 45 minuten voor 80 procent opladen. Houd er wel rekening mee dat er geen adapter bijgeleverd wordt. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter erbij. Deze Apple Watch is geschikt voor een polsomtrek van 14 tot 21 cm. Onthoud wel dat je een iPhone 8 of nieuwer nodig hebt om de Apple Watch te kunnen gebruiken. Mis deze geweldige smart.

Pluspunten
  • Dankzij de batterijbesparende modus gaat de Apple Watch Series 8 tot 18 uur mee op één batterijlading. Breng je vruchtbaarheidscyclus en menstruatiecyclus in kaart met behulp van de lichaamstemperatuursensor. Krijg inzicht in je conditie met de meting van de VO2 max, die de maximale zuurstofopname van je bloed meet.

Minpunten
  • Je kunt de Apple Watch Series 8 niet gebruiken met een Android-telefoon.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals