Apple Watch Series 8 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader.

Specificaties Apple Watch Series 8 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader

Merk

Apple

Fabrikantcode

MHJE3ZM/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader

Blijf langer op de hoogte van je berichten en gezondheid met de Apple Watch Series 8 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband. Deze stijlvolle smartwatch is voorzien van een energiebesparende modus, waardoor hij maar liefst 36 uur meegaat op een volle batterij. Dit is twee keer zo lang als zijn voorganger, de Series 7. Met de lichaamstemperatuursensor kan je nu ook je vruchtbaarheidscyclus bijhouden en menstruatieschommelingen monitoren. Het always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt zien en je meldingen in de gaten kunt houden, zonder de pols op te tillen. Daarnaast beschikt de Apple Watch Series 8 over een ECG hartslagmeter, waarmee je nauwkeurig je hartslag kunt meten en zelfs hartfilmpjes kunt maken. Deze slimme horloge is waterdicht en stofbestendig, dus je kunt hem ook dragen tijdens het zwemmen of in stoffige omgevingen. Met de meegeleverde oplader en adapter kun je de lege batterij van de Apple Watch Series 8 snel opladen. Slechts 45 minuten opladen is voldoende om de batterij voor 80 procent op te laden. Deze Apple Watch is geschikt voor een polsomtrek van 14 tot 21 cm en vereist een iPhone 8 of nieuwer met iOS 16 of nieuwer om te kunnen gebruiken. Mis geen bericht meer en volg je gezondheid nauwkeurig met de Apple Watch Series 8 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde Apple USB-C-adapter kun je de oplaadkabel van je Apple Watch aansluiten op het stopcontact. Dankzij de batterijbesparende modus gaat de Apple Watch Series 8 tot wel 36 uur mee op één batterijlading. Houd je vruchtbaarheidscyclus en menstruatiecyclus bij met behulp van de lichaamstemperatuursensor.

Minpunten
  • Met een Android smartphone kun je geen gebruik maken van de Apple Watch Series 8.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals