1. blackfriday
  2. Apple Watch Series 8 45mm RED Aluminium RED Sportband

Apple Watch Series 8 45mm RED Aluminium RED Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 45mm RED Aluminium RED Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 45mm RED Aluminium RED Sportband.

Specificaties Apple Watch Series 8 45mm RED Aluminium RED Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNP43NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 45mm RED Aluminium RED Sportband

Blijf langer op de hoogte van al je berichten en houd je gezondheid nauwlettend in de gaten met de Apple Watch Series 8 45mm RED Aluminium RED Sportband. Met zijn energiebesparende modus gaat de Series 8 maar liefst 36 uur mee, wat twee keer zo lang is als zijn voorganger, de Series 7. Dit horloge heeft ook een nieuwe toevoeging, namelijk de lichaamstemperatuursensor. Hiermee kun je je vruchtbaarheidscyclus bijhouden en eventuele menstruatieveranderingen in de gaten houden. Op het always-on scherm kun je altijd de tijd zien en je meldingen in de gaten houden. Met de ECG hartslagmeter meet je nauwkeurig je hartslag en kun je zelfs hartfilmpjes maken. Daarnaast is de Series 8 waterdicht en stofbestendig, dus je kunt hem zonder zorgen dragen tijdens activiteiten zoals zwemmen. Dankzij de snellaadfunctie is je lege batterij binnen slechts 45 minuten alweer voor 80 procent opgeladen. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd. Wil je je horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter bij. Deze Apple Watch is geschikt voor polsomtrekken van 14 tot 21 cm. Houd er rekening mee dat je een iPhone 8 of nieuwer nodig hebt om de Apple Watch te kunnen gebruiken. Met de Apple Watch Series 8 45mm RED Aluminium RED Sportband ben je altijd verbonden en blijf je op de hoogte van al je belangrijke berichten en notific.

Pluspunten
  • Dankzij de batterijbesparende modus gaat de Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading. Houd je vruchtbaarheidscyclus en menstruatiecyclus bij met behulp van de lichaamstemperatuursensor. Krijg inzicht in je conditie met de meting van je VO2-max, die de maximale zuurstofopname van je bloed meet.

Minpunten
  • Met een Android smartphone kan je de Apple Watch Series 8 niet gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 45mm RED Aluminium RED Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 45mm RED Aluminium RED Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 45mm RED Aluminium RED Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 45mm RED Aluminium RED Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals