Apple Watch Series 8 45mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 45mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 45mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader.

Specificaties Apple Watch Series 8 45mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader

Merk

Apple

Fabrikantcode

MHJE3ZM/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 45mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader

Blijf op de hoogte van alles wat er gaande is in je leven met de Apple Watch Series 8 45mm RED Aluminium RED Sportband. Met deze smartwatch blijf je altijd verbonden en mis je nooit meer belangrijke berichten. Daarnaast houdt de watch ook je gezondheid nauwlettend in de gaten. Met de meegeleverde oplader en adapter kun je de Apple Watch eenvoudig opladen. In de energiebesparende modus gaat de Series 8 maar liefst 36 uur mee, twee keer zo lang als zijn voorganger, de Series 7. Een nieuwe toevoeging aan de Series 8 is de lichaamstemperatuursensor, waarmee je jouw vruchtbaarheidscyclus kunt bijhouden en eventuele menstruatieschommelingen kunt monitoren. Het always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt zien en je meldingen in de gaten kunt houden. Met de ECG hartslagmeter kun je nauwkeurig je hartslag meten en zelfs hartfilmpjes maken. De Apple Watch Series 8 is waterdicht en stofbestendig, waardoor je hem ook kunt dragen tijdens activiteiten zoals zwemmen. De lege batterij van de Series 8 kan in slechts 45 minuten voor 80 procent worden opgeladen dankzij de snellaadfunctie. Deze Apple Watch is geschikt voor polsomtrekken van 14 tot 21 cm. Let op: om de Apple Watch te kunnen gebruiken, heb je een iPhone 8 of nieuwer nodig met iOS 16 of nieuwer.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde Apple usb C-adapter sluit je jouw Apple Watch oplaadkabel aan op het stopcontact. Dankzij de batterijbesparende modus gaat de Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading. Breng je vruchtbaarheidscyclus en menstruatiecyclus in kaart met de lichaamstemperatuursensor.

Minpunten
  • Met een Android-smartphone kan je geen gebruik maken van de Apple Watch Series 8.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 45mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 45mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 45mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 45mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals