Apple Watch Series 8 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband.

Specificaties Apple Watch Series 8 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNP23NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband

Blijf nog langer op de hoogte van al je berichten en houd je gezondheid in de gaten met de Apple Watch Series 8 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. Deze verbeterde versie van de Apple Watch gaat tot wel 36 uur mee in de energiebesparende modus, waardoor je het horloge minder vaak hoeft op te laden. In vergelijking met de vorige Series 7 gaat de batterijduur dus twee keer zo lang mee! Wat deze nieuwe Apple Watch Series 8 echt uniek maakt, is de toevoeging van de lichaamstemperatuursensor. Hiermee kun je jouw vruchtbaarheidscyclus in kaart brengen en menstruatieschommelingen bijhouden. Dit is een handige functie voor vrouwen die meer inzicht willen krijgen in hun gezondheid en welzijn. Het always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt zien en je meldingen gemakkelijk in de gaten kunt houden. De Apple Watch Series 8 is niet alleen functioneel, maar ook duurzaam. Het horloge is waterdicht en stofbestendig, waardoor je het zelfs tijdens het zwemmen kunt blijven dragen. Daarnaast kun je de lege batterij van je Series 8 snel opladen in slechts 45 minuten, zodat je snel weer kunt genieten van alle functies. Houd er rekening mee dat er geen adapter wordt meegeleverd, maar je kunt de adapter van je telefoonoplader gebruiken of een losse adapter bestellen. Om de Apple Watch te kunnen gebruiken, heb je een iPhone 8 of nieuwer nodig. Dit horloge is geschikt voor een polsomtrek.

Pluspunten
  • Dankzij de batterijbesparende modus gaat de Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading. Houd je vruchtbaarheidscyclus en menstruatiecyclus bij met behulp van de lichaamstemperatuursensor. Ontdek je conditie met de meting van de VO2 max, die de maximale zuurstofopname van je bloed meet.

Minpunten
  • Met een Android smartphone kan je geen gebruik maken van de Apple Watch Series 8.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals