Apple Watch Series 8 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader.

Specificaties Apple Watch Series 8 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader

Merk

Apple

Fabrikantcode

MHJE3ZM/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader

Blijf langer op de hoogte van al je berichten en zorg goed voor je gezondheid met de Apple Watch Series 8 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. Deze smartwatch wordt geleverd met een handige oplader, zodat je altijd en overal kunt opladen. Met de energiebesparende modus gaat de Series 8 maar liefst 36 uur mee, twee keer zo lang als zijn voorganger, de Series 7. Wat deze nieuwe versie echt bijzonder maakt, is de toevoeging van een lichaamstemperatuursensor. Hiermee kun je je vruchtbaarheidscyclus in kaart brengen en menstruatieschommelingen in de gaten houden. Het always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt zien en je meldingen kunt bijhouden, zonder dat je het horloge hoeft op te tillen. Met de ECG hartslagmeter kun je nauwkeurig je hartslag meten en zelfs hartfilmpjes maken. Daarnaast is de Series 8 waterdicht en stofbestendig, dus je kunt hem gerust dragen tijdens het zwemmen of andere activiteiten. Met de snellaadfunctie kun je de batterij van de Series 8 in slechts 45 minuten voor 80 procent opladen, zodat je snel weer aan de slag kunt. Dit horloge is geschikt voor een polsomtrek van 14 tot 21 cm. Let op: om optimaal gebruik te maken van de Apple Watch heb je een iPhone 8 of nieuwer nodig met iOS 16 of nieuwer. Mis deze geavanceerde en stijlvolle Apple Watch Series 8 niet en haal hem vandaag.

Pluspunten
  • Met de bijgevoegde Apple usb C-adapter kun je de oplaadkabel van jouw Apple Watch aansluiten op het stopcontact. Dankzij de batterijbesparende modus gaat de Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading. Houd je vruchtbaarheidscyclus en menstruatiecyclus bij met behulp van de lichaamstemperatuursensor.

Minpunten
  • Met een Android smartphone kan je geen gebruik maken van de Apple Watch Series 8.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals