1. blackfriday
  2. Apple Watch Series 8 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband

Apple Watch Series 8 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband.

Specificaties Apple Watch Series 8 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MP6N3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband

Blijf altijd op de hoogte van je berichten en zorg voor je gezondheid met de Apple Watch Series 8 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband. Deze verbeterde versie van de Apple Watch gaat tot wel 36 uur mee in de energiebesparende modus, wat twee keer zo lang is als de vorige Series 7. Een opvallende nieuwe toevoeging aan de Series 8 is de lichaamstemperatuursensor. Hiermee kun je je vruchtbaarheidscyclus in kaart brengen en je menstruatieschommelingen in de gaten houden. Met het always-on scherm kun je altijd de tijd zien en je meldingen bijhouden, zonder dat je het scherm hoeft te activeren. De ECG hartslagmeter zorgt voor nauwkeurige metingen van je hartslag en je kunt zelfs hartfilmpjes maken. De Series 8 is waterdicht en stofbestendig, waardoor je hem zelfs tijdens het zwemmen kunt dragen. En dankzij snelladen hoef je niet lang te wachten, want in slechts 45 minuten is de batterij van je Series 8 al voor 80 procent opgeladen. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd, dus als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, kun je de adapter van je telefoonoplader gebruiken of een losse adapter bestellen. Deze Apple Watch is geschikt voor een polsomtrek van 14 tot 21 cm, dus hij past vrijwel iedereen. Houd er rekening mee dat je een iPhone 8 of nieuwer nodig hebt om de Apple Watch te kunnen gebruiken. Met de Apple Watch Series 8 45mm Zilver Aluminium Wit.

Pluspunten
  • Dankzij de batterijbesparingsmodus gaat de Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading. Breng uw vruchtbaarheidscyclus en menstruatiecyclus in kaart met behulp van de lichaamstemperatuursensor. Krijg inzicht in uw conditie met de meting van uw VO2 max, die de maximale zuurstofopname van uw bloed meet.

Minpunten
  • Met een Android smartphone is het niet mogelijk om de Apple Watch Series 8 te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals