Apple Watch Series 8 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader.

Specificaties Apple Watch Series 8 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader

Merk

Apple

Fabrikantcode

MHJE3ZM/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader

Blijf langer up-to-date met je berichten en gezondheid met de Apple Watch Series 8 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband. Sluit de oplaadkabel aan op het stopcontact met de bijgeleverde adapter en je bent klaar om te gaan. In de energiebesparende modus gaat de Series 8 maar liefst 36 uur mee, twee keer zo lang als de Series 7. Daarnaast beschikt de Series 8 over een gloednieuwe lichaamstemperatuursensor. Met deze functie kun je je vruchtbaarheidscyclus bijhouden en menstruatieschommelingen in de gaten houden. Op het always-on scherm is de tijd altijd zichtbaar en kun je gemakkelijk je meldingen bekijken. De ECG hartslagmeter zorgt voor nauwkeurige metingen van je hartslag en je kunt zelfs hartfilmpjes maken. De Series 8 is waterdicht en stofbestendig, dus je kunt hem ook dragen tijdens het zwemmen. Met de snellaadfunctie laad je de lege batterij van de Series 8 in slechts 45 minuten op tot 80 procent. Deze Apple Watch is geschikt voor polsomtrekken van 14 tot 21 cm. Let op: om de Apple Watch te kunnen gebruiken, heb je een iPhone 8 of nieuwer nodig met iOS 16 of nieuwer. Met de Apple Watch Series 8 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader ben je altijd op de hoogte van je berichten en kun je je gezondheid nauwlettend in de gaten houden. Met de nieuwe lichaamstemperatuursensor kun je je vruchtbaarheidscyclus bijhouden.

Pluspunten
 • 1

  .

  Sluit met de meegeleverde Apple usb C adapter jouw Apple Watch oplaadkabel aan op het stopcontact. 2

  .

  Dankzij de batterijbesparende modus gaat de Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading. 3

  .

  Houd je vruchtbaarheidscyclus en menstruatiecyclus bij met behulp van de lichaamstemperatuursensor.

Minpunten
 • Met een Android smartphone kan je de Apple Watch Series 8 niet gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals