Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Milanese Polsband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Milanese Polsband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Milanese Polsband.

Specificaties Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Milanese Polsband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNJF3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Milanese Polsband

Blijf altijd op de hoogte van je berichten en gezondheid met de Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Milanese Polsband. Dit horloge is de ideale metgezel voor een actieve levensstijl. Met de energiebesparende modus gaat de Series 8 tot wel 36 uur mee, waardoor je hem niet constant hoeft op te laden. Dit is maar liefst 2 keer zo lang als zijn voorganger, de Series 7. Wat deze nieuwe generatie Apple Watch echt speciaal maakt, is de toevoeging van de lichaamstemperatuursensor. Hiermee kun je je vruchtbaarheidscyclus in kaart brengen en menstruatieschommelingen nauwlettend volgen. Het always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt zien en je meldingen kunt bekijken zonder je horloge constant te hoeven activeren. De Apple Watch Series 8 is ook waterdicht en stofbestendig, waardoor je hem zonder zorgen kunt dragen tijdens het zwemmen of andere sportieve activiteiten. Met de ECG hartslagmeter kun je nauwkeurig je hartslag meten en zelfs hartfilmpjes maken. Dankzij de snellaadfunctie is je horloge in slechts 45 minuten voor 80 procent opgeladen. De roestvrijstalen horlogekast in combinatie met de stijlvolle milanese polsband geeft de Apple Watch Series 8 een luxe uitstraling. Let op: bij aankoop wordt er geen adapter meegeleverd. Als je je horloge wilt opladen via het stopcontact, kun je de adapter van een ander Apple.

Pluspunten
  • Je bent altijd bereikbaar met 4G op jouw Apple Watch. Met de roestvrijstalen horlogekast en de Milanese polsband van Apple Watch Series 8 zie je er stijlvol uit. Dankzij de batterijbesparende modus gaat Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading.

Minpunten
  • Met een Android smartphone kun je geen gebruik maken van de Apple Watch Series 8.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Milanese Polsband

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Milanese Polsband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Milanese Polsband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Milanese Polsband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals