Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Starlight Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Starlight Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Starlight Sportband.

Specificaties Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Starlight Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNJC3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Starlight Sportband

Blijf langer connected en gezond met de Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Starlight Sportband. Deze geavanceerde smartwatch biedt talloze functies om je dagelijks leven te vereenvoudigen. Met de energiebesparende modus gaat de Series 8 tot wel 36 uur mee, waardoor je langer kunt genieten van alle handige mogelijkheden. In vergelijking met de Series 7 gaat de batterijduur zelfs 2 keer zo lang mee. Een opvallend kenmerk van de Series 8 is de toevoeging van de lichaamstemperatuursensor. Hiermee kun je jouw vruchtbaarheidscyclus bijhouden en menstruatieschommelingen monitoren. Het always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt zien en belangrijke meldingen kunt volgen. Met de ECG hartslagmeter meet je nauwkeurig je hartslag en kun je zelfs hartfilmpjes maken. De Apple Watch Series 8 is waterdicht en stofbestendig, waardoor je hem zonder zorgen kunt dragen tijdens activiteiten zoals zwemmen. Dankzij de snellaadfunctie kun je de batterij van de Series 8 in slechts 45 minuten tot 80 procent opladen. De roestvrijstalen horlogekast geeft deze smartwatch een luxe uitstraling die perfect past bij elke gelegenheid. Om gebruik te maken van de 4G-functie van de Apple Watch Series 8 heb je een eSim-abonnement nodig. Controleer daarom goed of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. Let op: er wordt geen adapter meegelever.

Pluspunten
  • Je Apple Watch is altijd bereikbaar met 4G. Met de roestvrijstalen horlogekast van de Apple Watch Series 8 zie je er stijlvol uit. Dankzij de batterijbesparende modus gaat de Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading.

Minpunten
  • Met een Android smartphone kan je de Apple Watch Series 8 niet gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Starlight Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Starlight Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Starlight Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Starlight Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals