1. blackfriday
  2. Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Starlight Sportband + Oplader

Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Starlight Sportband + Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Starlight Sportband + Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Starlight Sportband + Oplader.

Specificaties Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Starlight Sportband + Oplader

Merk

Apple

Fabrikantcode

MHJE3ZM/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Starlight Sportband + Oplader

Blijf volledig op de hoogte van al je berichten, oproepen en gezondheidsinformatie met de Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Starlight Sportband. Met de meegeleverde oplader en adapter kun je eenvoudig je horloge opladen via het stopcontact. De batterij van de Series 8 gaat in de energiebesparende modus tot wel 36 uur mee, waardoor je twee keer zo lang kunt genieten van alle functies in vergelijking met de Series 7. Een unieke toevoeging aan de Series 8 is de lichaamstemperatuursensor, waarmee je je vruchtbaarheidscyclus kunt bijhouden en eventuele menstruatieschommelingen kunt monitoren. Het always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt aflezen en je meldingen in de gaten kunt houden, zonder dat je het scherm hoeft te activeren. Met de ECG hartslagmeter kun je nauwkeurig je hartslag meten en zelfs hartfilmpjes maken. Daarnaast is de Series 8 waterdicht en stofbestendig, waardoor je hem zonder zorgen kunt dragen tijdens activiteiten zoals zwemmen. Met de snellaadfunctie hoef je je geen zorgen te maken over een lege batterij. Binnen slechts 45 minuten is je Series 8 horloge al voor 80 procent opgeladen. Het gouden roestvrijstalen design van de horlogekast geeft de Series 8 een luxe uitstraling. Let op: om gebruik te maken van de 4G functie heb je een eSim abonnement nodig.

Pluspunten
  • Met behulp van de bijgeleverde Apple usb C-adapter kun je de oplaadkabel van je Apple Watch aansluiten op het stopcontact. Je blijft altijd verbonden met 4G op je Apple Watch. Dankzij de roestvrijstalen horlogekast van Apple Watch Series 8 kom je stijlvol voor de dag.

Minpunten
  • Met een Android smartphone is het niet mogelijk om de Apple Watch Series 8 te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Starlight Sportband + Oplader

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Starlight Sportband + Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Starlight Sportband + Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 41mm Goud Rvs Starlight Sportband + Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals