1. blackfriday
  2. Apple Watch Series 8 4G 41mm Grafiet Rvs Midnight Sportband

Apple Watch Series 8 4G 41mm Grafiet Rvs Midnight Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Grafiet Rvs Midnight Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Grafiet Rvs Midnight Sportband.

Specificaties Apple Watch Series 8 4G 41mm Grafiet Rvs Midnight Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNJJ3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 4G 41mm Grafiet Rvs Midnight Sportband

Blijf op de hoogte van al je berichten en zorg goed voor je gezondheid met de Apple Watch Series 8 4G 41mm Grafiet Rvs Midnight Sportband. Deze geavanceerde smartwatch is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Met de energiebesparende modus gaat de batterij van de Series 8 maar liefst 36 uur mee, wat twee keer zo lang is als zijn voorganger, de Series 7. Dit betekent dat je de hele dag kunt genieten van alle functies en meldingen zonder je zorgen te maken over een lege batterij. Een opvallende nieuwe toevoeging aan de Series 8 is de lichaamstemperatuursensor. Dit innovatieve kenmerk helpt je om je vruchtbaarheidscyclus beter te begrijpen en je menstruatieschommelingen bij te houden. Het always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt zien en je meldingen kunt bijhouden, zonder dat je het scherm hoeft te activeren. Met de ECG hartslagmeter kun je nauwkeurig je hartslag meten en zelfs hartfilmpjes maken. Of je nu gaat zwemmen of je dagelijkse workout doet, de Series 8 is waterdicht en stofbestendig, waardoor je hem altijd kunt dragen, waar je ook bent. Naast al deze geweldige functies heeft de Apple Watch Series 8 ook een stijlvol design. De roestvrijstalen horlogekast geeft dit horloge een luxe uitstraling die perfect past bij elke outfit. En als je batterij leeg is, hoef je niet lang te wachten. Met de snellaadfunctie.

Pluspunten
  • Je bent altijd bereikbaar met 4G op jouw Apple Watch. Met de roestvrijstalen horlogekast van de Apple Watch Series 8 zie je er stijlvol uit. Dankzij de batterijbesparende modus gaat de Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading.

Minpunten
  • Met een Android smartphone kan je geen gebruik maken van de Apple Watch Series 8.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Grafiet Rvs Midnight Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 4G 41mm Grafiet Rvs Midnight Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 41mm Grafiet Rvs Midnight Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 41mm Grafiet Rvs Midnight Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals