Apple Watch Series 8 4G 41mm Grafiet Rvs Milanese Polsband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Grafiet Rvs Milanese Polsband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Grafiet Rvs Milanese Polsband.

Specificaties Apple Watch Series 8 4G 41mm Grafiet Rvs Milanese Polsband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNJM3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 4G 41mm Grafiet Rvs Milanese Polsband

Blijf op de hoogte van al je berichten en houd je gezondheid in de gaten met de Apple Watch Series 8 4G 41mm Grafiet Rvs Milanese Polsband. Deze nieuwe versie van de Apple Watch gaat maar liefst 2 keer zo lang mee als zijn voorganger, de Series 7, dankzij de energiebesparende modus. Met een batterijduur van wel 36 uur hoef je je geen zorgen te maken dat je horloge leeg raakt. Wat deze Series 8 echt bijzonder maakt, is de toevoeging van een lichaamstemperatuursensor. Deze sensor helpt je om je vruchtbaarheidscyclus in kaart te brengen en houdt ook je menstruatieschommelingen in de gaten. Daarnaast heeft de Apple Watch Series 8 een always-on scherm, zodat je altijd de tijd kunt zien en je meldingen kunt bekijken zonder je pols te hoeven draaien. Met de ECG hartslagmeter kun je nauwkeurig je hartslag meten en zelfs hartfilmpjes maken. Het horloge is waterdicht en stofbestendig, dus je kunt het zonder zorgen dragen tijdens het zwemmen of in andere waterrijke omgevingen. En als je horloge toch leeg raakt, is dat geen probleem. Met de snellaadfunctie laad je de batterij van de Series 8 in slechts 45 minuten weer voor 80% op. De Apple Watch Series 8 heeft een luxueuze uitstraling dankzij de rvs horlogekast en de milanese polsband. Het is een horloge dat gezien mag worden. Let er wel op dat.

Pluspunten
  • Je bent altijd beschikbaar met 4G op je Apple Watch. Met de roestvrijstalen horlogekast en de Milanese polsband van Apple Watch Series 8 zie je er stijlvol uit. Dankzij de batterijbesparende modus gaat Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading.

Minpunten
  • Met een Android smartphone kan je geen gebruik maken van de Apple Watch Series 8.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Grafiet Rvs Milanese Polsband

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 4G 41mm Grafiet Rvs Milanese Polsband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 41mm Grafiet Rvs Milanese Polsband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 41mm Grafiet Rvs Milanese Polsband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals