Apple Watch Series 8 4G 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband.

Specificaties Apple Watch Series 8 4G 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNHV3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 4G 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband

Blijf langer op de hoogte van je berichten en gezondheid met de Apple Watch Series 8 4G 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband. Dit horloge is ideaal voor de moderne en actieve gebruiker. Met de energiebesparende modus gaat de Series 8 tot wel 36 uur mee, waardoor je langer kunt genieten van alle functies. Daarnaast is de Series 8 uitgerust met een gloednieuwe lichaamstemperatuursensor, waarmee je jouw vruchtbaarheidscyclus en menstruatieschommelingen kunt volgen. Het always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt zien en je meldingen kunt bijhouden, zonder dat je het horloge hoeft aan te raken. Met de ECG hartslagmeter kun je nauwkeurig je hartslag meten en zelfs hartfilmpjes maken. Dit horloge is waterdicht en stofbestendig, waardoor je het ook kunt dragen tijdens het zwemmen of andere wateractiviteiten. Een lege batterij is geen probleem, want met de snellaadfunctie laad je de Series 8 binnen slechts 45 minuten voor 80 procent op. Let op: om gebruik te maken van de 4G-functie heb je een eSim-abonnement nodig. Controleer daarom goed of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. Houd er rekening mee dat er geen adapter wordt meegeleverd, maar je kunt de adapter van je telefoonoplader gebruiken of een losse adapter bestellen. Met de Apple Watch Series 8 4G 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband ben je altijd verbonden en kun je jouw gezondheid en berichten gem.

Pluspunten
  • Je kunt altijd 4G gebruiken op je Apple Watch. Met de batterijbesparende modus kan de Apple Watch Series 8 tot 36 uur meegaan op één batterijlading. Houd je vruchtbaarheidscyclus en menstruatiecyclus bij met de lichaamstemperatuursensor.

Minpunten
  • Voor het gebruik van de 4G-functie heb je een eSim-abonnement nodig

    .

    Controleer zorgvuldig of jouw provider dit aanbiedt. Je kunt Apple Watch Series 8 niet gebruiken met een Android-smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 4G 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals