1. blackfriday
  2. Apple Watch Series 8 4G 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader

Apple Watch Series 8 4G 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader.

Specificaties Apple Watch Series 8 4G 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader

Merk

Apple

Fabrikantcode

MHJE3ZM/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 4G 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader

Blijf langer op de hoogte van je berichten en gezondheid met de Apple Watch Series 8 4G 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband. Met de meegeleverde oplader en adapter sluit je eenvoudig je oplaadkabel aan op het stopcontact. In de energiebesparende modus gaat Series 8 tot wel 36 uur mee, wat twee keer zo lang is als de vorige Series 7. Deze nieuwe versie van de Apple Watch bevat ook een lichaamstemperatuursensor, waarmee je je vruchtbaarheidscyclus kunt bijhouden en menstruatieschommelingen kunt monitoren. Het always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt zien en je meldingen kunt checken. Met de ECG hartslagmeter kun je nauwkeurig je hartslag meten en zelfs hartfilmpjes maken. De Apple Watch Series 8 is waterdicht en stofbestendig, waardoor je hem ook tijdens het zwemmen kunt dragen. En als je batterij bijna leeg is, kun je deze dankzij de snellaadfunctie in slechts 45 minuten tot 80 procent opladen. Om gebruik te kunnen maken van de 4G-functie heb je een eSim-abonnement nodig, dus controleer of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. Deze Apple Watch is geschikt voor een polsomtrek van 13 tot 20 cm. Let op: om de Apple Watch te kunnen gebruiken, is het belangrijk om te zorgen dat je de juiste maat hebt en de nodige abonnementen hebt afgesloten.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde Apple usb C-adapter sluit je de oplaadkabel van je Apple Watch aan op het stopcontact. Je blijft altijd bereikbaar met 4G op je Apple Watch. Dankzij de batterijbesparingsmodus gaat de Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading.

Minpunten
  • Je gebruikt de 4G-functie met een eSim-abonnement

    .

    Controleer goed of jouw provider dit aanbiedt. Je kunt de Apple Watch Series 8 niet gebruiken met een Android-smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 4G 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 41mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals