Apple Watch Series 8 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband.

Specificaties Apple Watch Series 8 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNJ23NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband

Blijf langer op de hoogte van je berichten en gezondheid met de Apple Watch Series 8 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband. Met de energiebesparende modus gaat de Series 8 maar liefst 36 uur mee, wat twee keer zo lang is als zijn voorganger, de Series 7. Daarnaast heeft de Series 8 een gloednieuwe toevoeging, namelijk de lichaamstemperatuursensor. Hiermee kun je je vruchtbaarheidscyclus in kaart brengen en menstruatieschommelingen bijhouden. Op het always-on scherm kun je altijd de tijd zien en je meldingen in de gaten houden. Met de ECG hartslagmeter meet je nauwkeurig je hartslag en kun je zelfs hartfilmpjes maken. De Series 8 is waterdicht en stofbestendig, waardoor je hem ook kunt dragen tijdens het zwemmen. Daarnaast laad je de lege batterij van de Series 8 razendsnel op met de snellaadfunctie, waarbij je in slechts 45 minuten al 80 procent van de batterij kunt opladen. Om gebruik te maken van de 4G functie, heb je een eSim abonnement nodig. Zorg er dus voor dat je provider deze abonnementen aanbiedt. Het is belangrijk om te weten dat de adapter niet bij het horloge wordt meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter bij. Met de Apple Watch Series 8 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband ben je altijd verbonden en stijlvol.

Pluspunten
  • Je bent altijd bereikbaar met 4G op jouw Apple Watch. Met de batterijbesparende modus gaat de Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading. Houd jouw vruchtbaarheidscyclus en menstruatiecyclus bij met de lichaamstemperatuursensor.

Minpunten
  • Je gebruikt de 4G functie met een eSim abonnement

    .

    Controleer goed of jouw provider dit aanbiedt. Je kunt Apple Watch Series 8 niet gebruiken met een Android smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals