Apple Watch Series 8 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader.

Specificaties Apple Watch Series 8 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader

Merk

Apple

Fabrikantcode

MHJE3ZM/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader

Blijf langer op de hoogte van je berichten en gezondheid met Apple Watch Series 8 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband. Deze prachtige smartwatch houdt je verbonden en stijlvol. De meegeleverde oplader en adapter zorgen ervoor dat je altijd een volle batterij hebt. In de energiebesparende modus gaat de Series 8 maar liefst 36 uur mee, wat twee keer zo lang is als zijn voorganger, de Series 7. Wat deze nieuwe versie echt bijzonder maakt, is de toevoeging van de lichaamstemperatuursensor. Hiermee kun je je vruchtbaarheidscyclus bijhouden en menstruatieschommelingen monitoren. Het always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt zien en je meldingen kunt checken, zonder dat je het horloge hoeft te activeren. Met de ECG hartslagmeter kun je nauwkeurig je hartslag meten en zelfs hartfilmpjes maken. De Series 8 is niet alleen stijlvol en functioneel, maar ook waterdicht en stofbestendig. Je kunt deze dus gerust dragen tijdens het zwemmen of andere wateractiviteiten. Bovendien laad je de lege batterij van je Series 8 in slechts 45 minuten voor 80 procent op dankzij de snellaadfunctie. Let wel op dat je een eSim abonnement nodig hebt om gebruik te kunnen maken van de 4G functie. Controleer daarom goed of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. Deze Apple Watch is geschikt voor een polsomtrek van 13 tot 20 cm. Mis deze kans niet.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde Apple usb C-adapter sluit je de oplaadkabel van je Apple Watch aan op het stopcontact. Je hebt altijd 4G-connectiviteit op je Apple Watch. Dankzij de batterijbesparende modus gaat de Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading.

Minpunten
  • Met een Android smartphone kan je geen gebruik maken van de Apple Watch Series 8.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals