1. blackfriday
  2. Apple Watch Series 8 4G 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband

Apple Watch Series 8 4G 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband.

Specificaties Apple Watch Series 8 4G 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNHY3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 4G 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband

Blijf langer op de hoogte van je berichten en gezondheid met de Apple Watch Series 8 4G 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. Dit horloge is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Met de energiebesparende modus gaat de Series 8 tot wel 36 uur mee, waardoor je de hele dag kunt genieten van alle functies. Dit is twee keer zo lang als zijn voorganger, de Series 7. Een nieuwe toevoeging aan de Series 8 is de lichaamstemperatuursensor. Hiermee kun je je vruchtbaarheidscyclus in kaart brengen en menstruatieveranderingen in de gaten houden. Het always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt zien en je meldingen kunt bekijken, zonder dat je het horloge hoeft op te tillen. Met de ECG hartslagmeter kun je nauwkeurig je hartslag meten en zelfs hartfilmpjes maken. De Apple Watch Series 8 is waterdicht en stofbestendig, waardoor je hem zonder zorgen kunt dragen tijdens activiteiten zoals zwemmen. En als je batterij leeg is, kun je deze in slechts 45 minuten voor 80 procent opladen dankzij de snellaadfunctie. Houd er echter rekening mee dat je een eSim-abonnement nodig hebt om gebruik te maken van de 4G-functie. Controleer daarom goed of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd, maar je kunt de adapter van je telefoonoplader gebruiken of een losse adapter bestellen om het horloge op te laden via het.

Pluspunten
  • Je bent altijd bereikbaar met 4G op jouw Apple Watch. Dankzij de batterijbesparende modus gaat de Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading. Houd jouw vruchtbaarheidscyclus en menstruatiecyclus bij met de lichaamstemperatuursensor.

Minpunten
  • Je gebruikt de 4G-functie met een eSim-abonnement

    .

    Controleer goed of jouw provider dit aanbiedt. Je kunt Apple Watch Series 8 niet gebruiken met een Android smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 4G 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 41mm Starlight Aluminium Starlight Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals