Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband.

Specificaties Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MP4A3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband

Blijf op de hoogte van al je berichten en houd je gezondheid in de gaten met de Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband. Dit horloge gaat maar liefst 36 uur mee in de energiebesparende modus, wat twee keer zo lang is als zijn voorganger, de Series 7. Daarnaast beschikt de Series 8 over een gloednieuwe lichaamstemperatuursensor, waarmee je je vruchtbaarheidscyclus kunt bijhouden en menstruatieschommelingen kunt monitoren. Het always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt zien en je meldingen kunt volgen zonder je horloge te hoeven ontgrendelen. Met de ECG hartslagmeter kun je nauwkeurig je hartslag meten en zelfs hartfilmpjes maken. Bovendien is de Series 8 waterdicht en stofbestendig, dus je kunt hem ook dragen tijdens het zwemmen. En maak je geen zorgen over een lege batterij, want met de snellaadfunctie is je horloge al voor 80 procent opgeladen in slechts 45 minuten. Let op: voor het gebruik van de 4G functie heb je een eSim abonnement nodig. Controleer daarom goed of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. Houd er ook rekening mee dat er geen adapter wordt meegeleverd. Wil je je horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter. Met de Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband ben je altijd connected en stij.

Pluspunten
  • Je bent altijd bereikbaar met 4G op jouw Apple Watch. Dankzij de batterijbesparende modus gaat de Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading. Breng jouw vruchtbaarheidscyclus en menstruatiecyclus in kaart met de lichaamstemperatuursensor.

Minpunten
  • - Voor het gebruik van de 4G-functie heb je een eSim-abonnement nodig

    .

    Controleer goed of jouw provider dit aanbiedt. - Je kunt Apple Watch Series 8 niet gebruiken met een Android-smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals