Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader.

Specificaties Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader

Merk

Apple

Fabrikantcode

MHJE3ZM/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader

Blijf beter op de hoogte van al je berichten en blijf op de top van je gezondheid met de Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband. De bijgeleverde oplader stelt je in staat om je horloge op te laden via het stopcontact met behulp van de adapter. In de energiebesparende modus heeft de Series 8 een batterijduur van maar liefst 36 uur, wat twee keer zo lang is als de Series 7. Een gloednieuwe functie op de Series 8 is de lichaamstemperatuursensor, waarmee je je vruchtbaarheidscyclus kunt bijhouden en veranderingen in je menstruatie kunt volgen. Op het always-on scherm kun je altijd de tijd zien en je meldingen in de gaten houden. Met de ECG hartslagmeter kun je nauwkeurig je hartslag meten en zelfs hartfilmpjes maken. De Series 8 is waterdicht en stofbestendig, waardoor je hem zelfs tijdens het zwemmen kunt dragen. Dankzij de snellaadfunctie kun je de lege batterij van je Series 8 in slechts 45 minuten tot 80 procent opladen. Houd er rekening mee dat je een eSim-abonnement nodig hebt om gebruik te kunnen maken van de 4G-functie. Controleer dus goed of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. Deze Apple Watch is geschikt voor een polsomtrek van 13 tot 20 cm. Let op: om de Apple Watch te kunnen gebruiken.

Pluspunten
 • 1

  .

  Sluit je Apple Watch oplaadkabel aan op het stopcontact met de meegeleverde Apple usb C-adapter. 2

  .

  Je kunt altijd gebruik maken van 4G op je Apple Watch. 3

  .

  Dankzij de batterijbesparende modus gaat de Apple Watch Series 8 tot wel 36 uur mee op één batterijlading.

Minpunten
 • Je maakt gebruik van de 4G functie met een eSim abonnement

  .

  Controleer goed of jouw provider dit aanbiedt. Je kunt de Apple Watch Series 8 niet gebruiken met een Android smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals