Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Rvs Milanese Polsband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Rvs Milanese Polsband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Rvs Milanese Polsband.

Specificaties Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Rvs Milanese Polsband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNJ83NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Rvs Milanese Polsband

Blijf altijd op de hoogte van belangrijke berichten en volg nauwlettend je gezondheid met de Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Rvs Milanese Polsband. Dit innovatieve horloge biedt talloze functies om je leven gemakkelijker en gezonder te maken. Dankzij de energiebesparende modus gaat de Series 8 maar liefst 36 uur mee, wat twee keer zo lang is als zijn voorganger, de Series 7. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je horloge halverwege de dag leeg raakt. Een opvallende nieuwe toevoeging aan de Series 8 is de lichaamstemperatuursensor. Hiermee kun je je vruchtbaarheidscyclus in kaart brengen en je menstruatieschommelingen bijhouden. Dit is een waardevolle functie voor vrouwen die hun gezondheid en welzijn willen monitoren. Het always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt zien en je meldingen kunt bekijken, zonder dat je het horloge hoeft op te tillen of op een knop hoeft te drukken. Daarnaast beschikt de Apple Watch Series 8 over een ECG hartslagmeter, waarmee je nauwkeurig je hartslag kunt meten en zelfs hartfilmpjes kunt maken. Dit is een handige functie voor iedereen die zijn gezondheid serieus neemt en graag zijn hartslag in de gaten houdt. Het horloge is ook waterdicht en stofbestendig, waardoor je het zelfs tijdens het zwemmen kunt dragen zonder je zorgen te maken. Deze Series 8 wordt.

Pluspunten
  • Je bent altijd bereikbaar met 4G op jouw Apple Watch. Met de roestvrijstalen horlogekast en de Milanese polsband van Apple Watch Series 8 zie je er stijlvol uit. Dankzij de batterijbesparende modus gaat Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading.

Minpunten
  • Je kunt de Apple Watch Series 8 niet gebruiken met een Android smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Rvs Milanese Polsband

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Rvs Milanese Polsband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Rvs Milanese Polsband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Rvs Milanese Polsband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals