Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Rvs Witte Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Rvs Witte Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Rvs Witte Sportband.

Specificaties Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Rvs Witte Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNJ53NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Rvs Witte Sportband

Blijf op de hoogte van al je berichten en houd je gezondheid in de gaten met de Apple Watch Series 8 4G 41mm in de prachtige zilveren roestvrijstalen behuizing en de witte sportband. Deze nieuwste versie van de Apple Watch is voorzien van talloze verbeteringen en nieuwe functies. Met de energiebesparende modus gaat de Series 8 maar liefst 36 uur mee, wat twee keer zo lang is als zijn voorganger, de Series 7. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je horloge halverwege de dag leeg is. Een opvallende nieuwe toevoeging aan de Apple Watch Series 8 is de lichaamstemperatuursensor. Hiermee kun je je vruchtbaarheidscyclus in kaart brengen en eventuele menstruatieschommelingen bijhouden. Het always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt zien en je meldingen kunt bekijken, zonder dat je het horloge hoeft op te tillen of op een knop hoeft te drukken. Met de ECG hartslagmeter kun je nauwkeurig je hartslag meten en zelfs hartfilmpjes maken. De Apple Watch Series 8 is waterdicht en stofbestendig, waardoor je hem ook kunt dragen tijdens het zwemmen of sporten. Dankzij snelladen kun je de batterij van je horloge binnen slechts 45 minuten voor 80 procent opladen. De roestvrijstalen horlogekast geeft de Series 8 een luxe uitstraling. Houd er wel rekening mee dat je een eSim abonnement nodig hebt om.

Pluspunten
  • Je bent altijd bereikbaar met 4G op jouw Apple Watch. Dankzij de roestvrijstalen horlogekast van de Apple Watch Series 8 zie jij er stijlvol uit. Dankzij de batterijbesparende modus gaat de Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading.

Minpunten
  • Met een Android smartphone is het niet mogelijk om de Apple Watch Series 8 te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Rvs Witte Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Rvs Witte Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Rvs Witte Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 41mm Zilver Rvs Witte Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals