1. blackfriday
  2. Apple Watch Series 8 4G 45mm Goud Rvs Starlight Sportband

Apple Watch Series 8 4G 45mm Goud Rvs Starlight Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Goud Rvs Starlight Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Goud Rvs Starlight Sportband.

Specificaties Apple Watch Series 8 4G 45mm Goud Rvs Starlight Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNKM3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 4G 45mm Goud Rvs Starlight Sportband

Blijf altijd op de hoogte van al je berichten en blijf je gezondheid nauwlettend in de gaten houden met de Apple Watch Series 8 4G 45mm Goud Rvs Starlight Sportband. Deze prachtige smartwatch heeft een energiebesparende modus die ervoor zorgt dat de batterij tot wel 36 uur meegaat, twee keer zo lang als zijn voorganger, de Series 7. Daarnaast beschikt de Series 8 over een gloednieuwe lichaamstemperatuursensor, waarmee je je vruchtbaarheidscyclus kunt bijhouden en veranderingen in je menstruatie kunt monitoren. Het always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt zien en je meldingen kunt bekijken zonder je horloge te hoeven activeren. Met de ECG hartslagmeter kun je nauwkeurig je hartslag meten en zelfs hartfilmpjes maken. En maak je geen zorgen over water- of stofschade, want de Series 8 is waterdicht en stofbestendig. Je kunt hem dus gerust omhouden tijdens het zwemmen of andere activiteiten. Met de snellaadfunctie laad je de lege batterij van de Series 8 in slechts 45 minuten tot 80 procent op, zodat je snel weer kunt genieten van alle functies. En dankzij de roestvrijstalen horlogekast heeft de Series 8 een luxe uitstraling die je pols zal sieren. Houd er wel rekening mee dat je een eSim abonnement nodig hebt om van de 4G functie gebruik te maken. Controleer dus goed of jouw provider deze abonnementen aanb.

Pluspunten
  • Je bent altijd bereikbaar met 4G op jouw Apple Watch. Met de roestvrijstalen horlogekast van de Apple Watch Series 8 kom je stijlvol voor de dag. Dankzij de batterijbesparende modus gaat de Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om de Apple Watch Series 8 te gebruiken met een Android smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Goud Rvs Starlight Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 4G 45mm Goud Rvs Starlight Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 45mm Goud Rvs Starlight Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 45mm Goud Rvs Starlight Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals